Back to Nyheder

Spørgelysten var stor til borgermøde om udviklingen af Vridsløse

Albertslunds Kommune afholdt i går borgermøde om udviklingen af Vridsløse, hvor de fremmødte kunne stille spørgsmål og høre om planerne for projektet.

March 29, 2022
By

Kongsholmcenteret i Albertslund dannede mandag den 28. marts 2022 rammen om et borgerinformationsmøde om udviklingen af Vridsløse, Albertslunds nye grønne bydel. Her var lokale borgere, politikere, medarbejdere fra forvaltningen i Albertslund Kommune og repræsentanter for projektteamet bag Vridsløse mødt op for at tale om planerne for udviklingen af den nye bydel.

Parterne bag Vridsløse afleverede i starten af året forslag til en masterplan, der såfremt den bliver godkendt af Albertslund Byråd vil danne grundlag for den efterfølgende lokalplanlægning af området. Forslaget er aktuelt i offentlig høring, og som et led heri fik borgerne derfor mandag aften mulighed for at stille spørgsmål til det nye store byudviklingsprojekt. De fremmødte borgere havde medbragt en stor spørgelyst, som dannede udgangspunkt for mange gode snakke om fremtiden for den gamle fængselsgrund.

Projektteamet består af byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, statens ejendomsselskab Freja Ejendomme og Danmarks største arbejdsmarkedspensionskasse PKA.

Høringsperioden foregår indtil mandag den 18. april 2022.

Du kan læse mere om høringsperioden via dette link, hvor du også kan sende eventuelle bemærkninger til projektet til Albertslunds Kommune.

Read more posts

Hold dig opdateret

Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse.