Idékonkurrence for navngivning af pladser og veje i Vridsløse

Borgerne i Albertslund og andre interesserede har haft mulighed for at være med til at sætte et helt særligt aftryk på Albertslunds nye bydel Vridsløse, der over de kommende år skal udvikles på det tidligere Vridsløselille Statsfængsels gamle fængselsgrund. 

Deltag her
navngivning

Idékonkurrence

Fra den 28. marts til og med 25. april afholdt parterne bag Vridsløse en idékonkurrence, der skal munde ud i et samlet forslag til navngivning
af forskellige dele af den kommende bydel.
For mens navnet på den kommende Albertslund-bydel, Vridsløse, samt navnet på bydelens levende samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i og omkring de gamle fængselsbygninger, Porten, ligger fast, mangler der fortsat navne til andre dele af bydelen.

COBE

Pladser, byrum, veje og sti

I idékonkurrencen kunne man konkret komme med idéer til navngivning af fem pladser, fire byrum, bydelens gennemgående sti samt vejene i bydelens fem kvarterer. I den kommende periode vil idéerne fra konkurrencen blive vurderet med hjælp fra en kompetent navngivningsgruppe ud fra en række kriterier, som skal sikre, at navngivningen bidrager til at skabe en positiv identitet for hele bydelen såvel som de forskellige delområder.

Navngivningsgruppen udgøres af en repræsentant fra Kroppedal Museum, Vridsløselille Fængsels Venner, Kulturøkologisk Forening samt naboer til Vridsløse og en politisk udpeget repræsentation for kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune i form af Tina Messaoud fra SF og Marianne Burchall fra Socialdemokratiet. Albertslund Kommune vil desuden være involveret i forhold til kommunens kriterier for navngivning og myndighedsmæssige krav.

Læs mere om de dele af bydelen, der skal navngives her.

Deltag i lodtrækning om 5 goodiebags til værdi af 500 kr. 

Regler og vilkår for deltagelse:
Der trækkes lod om 5 goodiebags til oplevelser i Porten til en værdi af 500 kr. blandt alle, som deltager i konkurrencen med gyldige kontaktoplysninger. 
Der trækkes lod blandt indsendelserne to dage før offentliggørelse af det samlede navneforslag. Vinderne får besked samme dag.Præmierne skal afhentes i Porten i Albertslund, fængselsvej 3.
Præmien skal afhentes senest to måneder efter at vinderne har fået besked.