Back to Nyheder

Projektteam afleverer forslag til ny masterplan for Vridsløse – kan allerede nu ses her

Udviklingen af Vridsløse, Albertslunds nye centrale bydel, er gået ind i en ny, spændende fase.  

February 10, 2022
By

Projektteamet bestående af A. Enggaard, Freja Ejendomme og PKA har afleveret forslag til en masterplan, der skal realisere visionen om at udvikle Vridsløselille Statsfængsel til en levende, grøn og ikonisk bydel med navnet Vridsløse. Masterplanen ventes at blive sendt i offentlig høring i løbet af foråret, og i høringsperioden kan byens borgere og andre interesserede få indblik i planens indhold via en række borgerettede aktiviteter på grunden.

Tirsdag den 8. februar havde projektteamet fornøjelsen af at præsentere forslaget til en masterplan for Kommunalbestyrelsen og direktionen i Albertslund Kommune. Arrangementet blev indledt med en gåtur rundt i området, hvor alle kunne stille spørgsmål, og for mange af kommunalbestyrelsens nye medlemmer var der tale om første besøg på fængselsgrunden. Derefter blev forslaget til masterplanen præsenteret i den tidligere fængselskirke, der er en af de mange bygninger, som masterplanen lægger op til, at der bevares.

Alle interesserede kan allerede nu se forslaget til masterplanen på siden her

På denne hjemmeside kan man fremadrettet holde sig opdateret om projektets udvikling, ligesom man kan læse om kommende arrangementer i forbindelse med høringsperioden.

 

Vi ser frem til de kommende aktiviteter og dialog med alle interesserede.

 

Faktaboks: Om Forslag til masterplan for Vridsløse

·       Forslag til masterplan for Vridsløse er udarbejdet af entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, Danmarks største arbejdsmarkedspensionskasse PKA og statens ejendomsselskab Freja Ejendomme i tæt samarbejde med Albertslund Kommune.

·       Arkitekt: Cobe

·       Rådgivere: Rambøll og WSP

·       Husk at følge os på Instagram Porten_Vridsloese.

Read more posts

Hold dig opdateret

Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse.