Back to Nyheder

Nye rundvisninger i det tidligere Vridsløselille Statsfængsel

Efter en række fuldt bookede rundvisninger i foråret bliver det nu igen muligt at få et indblik i stedets lange historie og planerne for en ny bydel.

May 5, 2022
By

De guidede rundvisninger i det tidligere Vridsløselille Statsfængsel var i løbet af foråret en stor succes. Så stor, at alle rundvisninger var fuldt booket. Den store interesse betyder nu, at parterne bagudviklingen af Vridsløse på ny giver mulighed for at komme helt tæt på det gamle fængsel. Parterne arrangerer i første omgang otte nye rundvisninger, der løber af stablen over de kommende uger, og du kan allerede nu booke billet.  

Den guidede rundvisning varer 45 minutter. Efterrundvisningen kan man på egen hånd gå på opdagelse i udstillingen Fremtidens Vridsløse, som er opstillet på pladsen foran den grønne port, og tage på en digital bydelsvandring rundt på grunden. Her er der skabt en digital rute med otte steder, hvor du via QR-koder kan se og høre mere om særlige temaer.  

Deltagelsen er gratis, og alle er velkomne. Der er et begrænset antal billetter til hver rundvisning, og det er derfor vigtigt, at man på forhånd bestiller en billet. Af samme årsag opfordrer vi til, at man annullerer sin bestilling, hvis man forhindres i at deltage. Der kan max bestilles 4 billetter per person.

Billet bookes via dette link.

‍Mødested: Foran den berømte grønne port.

Rundvisningerne forløber på følgende tidspunkter:

 

Tirsdag den 17. maj

kl. 16-16.45

kl. 17-17.45

 

Onsdag den 25. maj

kl. 16-16.45

kl.17-17.45

 

Tirsdag den 31. maj

kl. 16-16.45

kl.17-17.45

 

Onsdag den 8. juni

kl.16-16.45

kl.17-17.45

 

Read more posts

Hold dig opdateret

Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse.