Back to Nyheder

Byudviklere bag Vridsløse åbner bylivskontor og inviterer til julehygge

Tirsdag den 13. december byder A. Enggaard på æbleskiver og gløgg i den gamle inspektørbolig

December 8, 2022
By

Tirsdag den 13. december, kl. 16.00-19.00, byder entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard på æbleskiver og gløgg i det tidligere Vridsløselille Statsfængsels gamle inspektørbolig, der fremadrettet vil agere bylivskontor. Her vil du fra det nye år løbende kunne kigge indenfor, stille spørgsmål og høre mere om udviklingen af den nye bydel.

Tidligere på efteråret blev masterplanen for Albertslunds kommende bydel, Vridsløse, godkendt af kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune, og snart har du mulighed for at høre meget mere om den nye bydel, der i fremtiden skal danne rammerne for byliv, kultur og moderne fællesskaber. A. Enggaard, der står bag udviklingen af Vridsløse sammen med PKA og Freja Ejendomme, slår nemlig dørene op til et nyt bylivskontor tirsdag den 13. december, kl.16.00-19.00.  

Bylivskontoret får base i fængslets gamle inspektørbolig på Egon Olsens Vej 1, og på åbningsdagen kan du foruden at få indblik i masterplanen høre mere om, hvordan både længerevarende og mere midlertidige lejere lige nu er i gang med at starte nyt liv i de gamle fængselsbygninger. I løbet af aftenen vil der desuden blive serveret æbleskiver og gløgg, ligesom der også vil være mulighed for at deltage i juleklip.

- Vi ser frem til at byde indenfor på bylivskontoret, hvor der vil være mulighed for at få indblik i planerne for Vridsløse og det nye, levende samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab, Porten. Derudover vil der også være rig mulighed for at stille os spørgsmål om projektet, siger byudvikler Sofia Buus-Hansen fra A. Enggaard.

Fra den 10. januar bliver det åbne bylivskontor en ugentlig begivenhed, som vil have forskelligt fokus fra gang til i forhold til projektets udvikling. Åbningstiderne bliver tirsdag fra kl. 16-18 i ulige uger og torsdag ligeledes fra 16-18 i lige uger.

Read more posts

Hold dig opdateret

Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse.