Back to Nyheder

Oplev ny udstilling om Vridsløse og kom med på virtuel bydelsvandring

A. Enggaard, PKA og Freja Ejendomme inviterer til åbning af ny udstilling om Vridsløse d. 18. marts, hvor du også kan få en virtuel bydelsvandring.

March 7, 2022
By

Projektudviklerne A. Enggaard, PKA og Freja Ejendomme inviterer til et åbningsevent fredag d. 18. marts kl. 15-17 på Vridsløselille Statsfængsel, hvor du kan se den nye udstilling Fremtidens Vridsløse og kommemed på en virtuel bydelsvandring.

Åbningseventet finder sted på pladsen foran den velkendte grønne port ved Vridsløselille Statsfængsel, hvor mikrobryggeriet Slowburnskænker øl og serverer lækre snacks fra grillen, mens spillestedet Forbrændingen sørger for god musik. Der er fredagsslik til de første 50 børn, som også kan deltage i sjove aktiviteter arrangeret af Albertslund sjoveste børneklub, Flammeklubben.

Parterne bag Vridsløse har for nylig afleveret et forslag til masterplan for området til Albertslund Kommune, og forslaget sendes nu i offentlig høring. Høringsperioden løber fra d. 10. marts til d. 18. april 2022,og alle borgere inviteres til at give deres mening til kende om planen. I høringsperioden vil der være informationer om masterplanen på Albertslund Bibliotek og på Albertslund Kommunes hjemmeside.

I høringsperioden kan borgere få en guidet tur på Vridsløselille Statsfængsel. Der er et begrænset antal billetter, som fordeles efter først til mølle-princippet. Gratis billetter kan bookes på www.vridsloese.dk/nyheder fra d. 10. marts.

Udstillingen Fremtidens Vridsløse er åben fra d. 18. marts og resten af året.

Read more posts

Hold dig opdateret

Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse.