Back to Nyheder

Litteraturfestival i Porten 4. juni

A.Enggaard går sammen med Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen og afholder litteraturfestivalen ”Avisen Live” i Porten 4. juni.

May 5, 2022
By

Litteraturfestivalen Avisen Live rykker ind i Porten lørdag den 4. juni kl. 13-19 og giver dig en sommerdag fuld af litteratur, musik, croquis, fællesspisning og overraskelser. På Avisen Live kan du slå dig ned i en blød lænestol under den blå sommerhimmel, snuppe en drink og møde forfattere og kulturpersoner som Josefine Klougart, Georg Metz, Tomas Espedal, Geeti Amiri og virologen Anders Fomsgaard. Som en levende kulturavis mødes de på scenen isamtaler om alt det der optager mennesker: kærlighed, demokrati, natursyn, eksistens og arbejde.

Oplev også croquis med oplæsning af albertslundlokale Nilgül Erdem og musik af Luna Ersahin, poetisk kryds-og-tværs, koncert med Skammens Vogn (duo) og vegetarisk fællesmiddag.

Bag litteraturfestivalen Avisen Live står Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen. Litteraturfestivalen afholdtes for første gang i 2019, og indgår i år for første gang i samarbejde med A. Enggaard om at bringe kultur til Porten.

Billetterne koster kr. 220 og kan købes på https://forbraendingen.dk/events/avisen-live-2022 hvor man også kan tilkøbe mad for kr. 70

Se det fulde AVISEN LIVE program her

Følg med på instagram @porten_vridsloese og @avisenlive

Read more posts

Hold dig opdateret

Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse.